Kronesikring

Kronesikring er en sikring af træets krone, så den er med til at minimere risikoen for, at træet falder fra hinanden eller ned over dem, der færdes under træet. Der findes statiske- og dynamisksikring alt afhængig af målet med sikringen og omfanget.

I praksis forbinder man hovedgrene med reb, så grenene støtter hinanden. Yderligere beskærer man også træet, så det aflaster de enkelte grene. Derved aflaster man grenene og reducerer træets egen belastning.

Vi benytter Cobra-sikring, da vi ser det som det bedste produkt på markedet til at sikre trækroner med. Prisen varierer alt afhængig af træets størrelse.

Ring og hør nærmere, så kommer vi ud og ser på opgaven sammen med jer og vurderer, hvilken type Cobra-sikring, vi ser som den mest hensigtsmæssige løsning.

Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

Professionel træpleje ​og træfældning

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives servicefradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Udfyld formular – modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Contact Form Demo

Vi tilbyder yderligere

Topkapning

Skal du have beskåret eller fældet et træ, hvor pladsen er trang? Med topkapning er du sikret en optimal metode, hvor omgivelserne ikke beskadiges.

Træfældning

Der kan være mange grunde til at fælde et træ eller en hel skov. Overlad trygt opgaven til os. Vi udfører opgaven efter gældende regler og optimal sikkerhed.

Beskæring af træer

Drømmer du om mere symmetri og harmoni i dine træer? Eller er der måske risiko for at svage eller døende grene falder ned?

Rod & Stubfræsning

Har du fået fældet et eller flere træer, står der efterfølgende stubbe tilbage. De fylder, så du ikke kan komme til at anlægge nyt græs eller bed.