Træfældning udføres af professionelle

Træfældningsarbejde i Østjylland

Skal du have fældet et enkelt træ? Eller have tyndet ud i en skov? Så er vi hos 1-2-Træfældning.dk ApS parate til at klare opgaven for dig. Der kan være mange grunde til at få udført træfældning – måske skygger et træ i haven, måske er træet sygt eller måske er det for skovdyrkning, hvor der gives bedre adgang til lys, vand og næringsstoffer. Uanset hvad, så klarer vi alle former for træfældningsarbejde.

Vi holder til i Østjylland, hvor vi gennem tiden har hjulpet mange tilfredse kunder i Aarhus, Odder, Højbjerg og omegn. Vi kører dog gerne i hele Jylland for den rigtige opgave.

Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

Professionel træpleje ​og træfældning

Sikker og professionel fældning af træ

Skal du have udført træfældning, skal du tænke dig godt om, før du selv begiver dig ud i opgaven. Det kan nemlig være en farlig opgave, hvor du risikerer at gøre skade på dig selv, dit hus eller din nabos hus. Derfor er det anbefalet at lade en professionel, som en træplejer, om opgaven. Så er du garanteret, at træfældningen sker efter de gældende forskrifter og med øje for sikkerheden.

Vi planlægger opgaven nøje, så træet falder i den rigtige retning. Skulle der, mod forventning, ske et uheld, har vi naturligvis en forsikring, der dækker de eventuelle skader.

Hvad koster træfældning?

Vi kan give specifikke priser, når vi har set opgaven, der skal udføres. Vi løser alle former for træfældning, uanset omfanget af opgaven. Vi kommer ud og taler med dig om, hvordan vi bedst kan løse den. I langt de fleste tilfælde kan du få en pris, inden vi kører igen.

Er opgaven af speciel størrelse eller karakter, skal vi lige hjem og regne på det. Du vil derefter modtage et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives servicefradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Udfyld formular – modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Contact Form Demo

Vi tilbyder yderligere

Topkapning

Skal du have beskåret eller fældet et træ, hvor pladsen er trang? Med topkapning er du sikret en optimal metode, hvor omgivelserne ikke beskadiges.

Rod & Stubfræsning

Har du fået fældet et eller flere træer, står der efterfølgende stubbe tilbage. De fylder, så du ikke kan komme til at anlægge nyt græs eller bed.

Beskæring af træer

Drømmer du om mere symmetri og harmoni i dine træer? Eller er der måske risiko for at svage eller døende grene falder ned?