Priser

Vi giver fast pris efter besigtelse af opgaven.

Hvis opgaven er længere væk, kan vi give et skøn på opgaven ud fra de billeder I sender til os og den samtale vi har i telefonen. Så kommer vi gerne ud og aftaler prisen med jer inden vi udfører opgaven.

Hvis træet er godt, køber vi det gerne.

Der er servicefradrag på beskæring af buske og træer.

Træfældningspriser starter ved kr. 1.500,-

Vi ser frem til at kunne hjælpe jer.

Priseksempel 1

Kunden havde et ønske om at få mere sol på grunden. Der blev fældet 18 træer, hvor de fleste var 18 meter høje. der var yderligere 2 træer, der stod et andet stede på grunden, som også blev fældet. Alt over 15 cm i diameter blev skåret op i 35 cm længde. Resten kom i flis maskinen og kunden beholdte flisen. 18 rødder blev rodfræset.

Den samlede pris var kr. 11.500,-

Priseksempel 2

Kunden ville gerne have birketræet fjernet. Det skulle fældes ved at jeg klatrede op i træet og skar det ned i mindre dele da det ikke kunne lægges ned i et stykke.

Vi kørte træet væk.

 

Den samlede pris var kr. 3.000,-

Priseksempel 3

Træet kunne ikke fældes i et stykke og skulle derfor skæres ned i mindre stykker. Der var kun 7 kvadratmeter hvor alt skulle lægges ned. Under træet var der nye planter der ikke måtte beskadiges.

Kunden kørte selv grene og stammer væk.

Prisen kr. 3.500,-

Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

Professionel træpleje ​og træfældning

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives servicefradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Udfyld formular – modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Contact Form Demo

Vi tilbyder yderligere

Topkapning

Skal du have beskåret eller fældet et træ, hvor pladsen er trang? Med topkapning er du sikret en optimal metode, hvor omgivelserne ikke beskadiges.

Træfældning

Der kan være mange grunde til at fælde et træ eller en hel skov. Overlad trygt opgaven til os. Vi udfører opgaven efter gældende regler og optimal sikkerhed.

Beskæring af træer

Drømmer du om mere symmetri og harmoni i dine træer? Eller er der måske risiko for at svage eller døende grene falder ned?

Rod & Stubfræsning

Har du fået fældet et eller flere træer, står der efterfølgende stubbe tilbage. De fylder, så du ikke kan komme til at anlægge nyt græs eller bed.