Topkapning

Professionel topkapning i Østjylland

Skal du have beskåret eller fældet et træ, men pladsen er trang, anbefaler vi at du benytter dig af topkapning. Ved denne metode klatrer vi op i træet og skærer det i mindre dele, hvorfor grene og de mindre stykker af stammen hejses ned. På den måde undgår vi at beskadige omgivelserne – hvad end det drejer sig om bygninger, drivhuse, buske eller træer.

1-2-Træfældning.dk ApS udfører topkapning af  alle typer for kunder i hele Østjylland. Vi har især hjulpet mange i Højbjerg, Aarhus, Odder og omegn. Hvis du bor et andet sted i Jylland, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

Professionel træpleje ​og træfældning

Altid sikkerhed i fokus​

Topkapning er en kompliceret affære, som kræver stor specialviden og mange sikkerhedsforanstaltninger. Opgaver i højder indebærer altid en risiko, og derfor er det klart vores anbefaling, at du lader en professionel om opgaven – både for din egen, andres og omgivelsernes sikkerhed.

Som træplejer har vi de fornødne kompetencer og klatreuddannelse, så du er garanteret, at sikkerheden altid er i top.

Hvorfor benytte sig af topkapning?

Der er mange årsager til at vælge topkapning. Måske skal træet fældes helt, hvor en traditionel træfældning ikke er mulig på grund af pladsmangel. Topkapning kan også udføres for at beskære træer med det formål at undgå skyggedannelse til fordel for andre beplantninger.​

Det er også muligt at vælge topkapning, hvis der er pladsmangel, men samtidigt et ønske om at bevare træet. Uanset dine ønsker og behov, finder vi en løsning på din opgave.​

Få en god pris på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for topkapning, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives servicefradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Udfyld formular – modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Contact Form Demo

Vi tilbyder yderligere

Rod & Stubfræsning

Har du fået fældet et eller flere træer, står der efterfølgende stubbe tilbage. De fylder, så du ikke kan komme til at anlægge nyt græs eller bed.

Træfældning

Der kan være mange grunde til at fælde et træ eller en hel skov. Overlad trygt opgaven til os. Vi udfører opgaven efter gældende regler og optimal sikkerhed.

Beskæring af træer

Drømmer du om mere symmetri og harmoni i dine træer? Eller er der måske risiko for at svage eller døende grene falder ned?