Firmaet 1-2-træfældning.dk ApS

Om 1-2-Træfældning.dk

1-2-Træfældning.dk ApS ejes af Søren Møller Grønfeldt, som også er kontaktpersonen.

 

Søren M. Grønfeldt er uddannet inden for træfældning og træpleje og er den, man som kunde kommer i kontakt med, når man henvender sig til os.

Værdisæt

Hos 1-2-Træfældning.dk ApS er vores værdisæt at tilgodese kundernes behov ud fra et æstetisk perspektiv, de sikkerhedsmæssige behov og et fokus på, hvordan opgaven kan udføres i praksis.

Rådgivning inden for træpleje

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, så kommer vi ud til dig og ser på projektet. Her kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse af det rum, der opstår, efter vi har udført en fældning, udtynding og/eller beskæring.

Baggrund

De, der arbejder for 1-2-Træfældning.dk, skal have de fornødne kompetencer for at kunne indgå i opgaven. De, der arbejder i træerne for firmaet, skal være uddannede i træpleje og have den avancerede klatreuddannelse ved Københavns Universitet eller tilsvarende.

Vi udfører træplejeopgaver i Østjylland og især i Århus og Højbjerg, men kører gerne over hele Jylland ved specialopgaver.

Sikkerhed i højsædet

Mange opgaver inden for træfældning og træpleje foregår i højden, og det medfører en stor risiko. Derfor vægter vi sikkerheden utroligt højt, da det kan have store konsekvenser, hvis de fornødne sikkerhedsforanstaltninger ikke overholdes. Vi har derfor stort fokus på personsikkerhed og sikring af de omkringliggende arealer, uanset om det drejer sig om topkapning, træfældning, beskæring af træ eller noget fjerde.

Skulle uheldet mod forventning være ude, har 1-2-Træfældning.dk tegnet Erhvervsansvarsforsikring i Topdanmark med følgende beløbsgrænse for erstatning ved hhv. person- og tingskade: 10.000.000 kr.

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives servicerfradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Udfyld formular – modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Contact Form Demo