Professionel stubfræsning i Østjylland

Skånsom og effektiv stubfræsning

Har du fået fældet et eller flere træer, står der efterfølgende stubbe tilbage. De fylder, så du ikke kan komme til at anlægge nyt græs eller bed – samtidigt med, at det generer øjet. Her kan vi tilbyde dig at fjerne træstubben nemt, skånsomt og effektivt, så du slipper for det omfattende gravearbejde, der traditionelt benyttes.

Hos 1-2-Træfældning.dk ApS udfører vi stubfræsning til gode priser i Aarhus, Odder, Højbjerg og i det øvrige Østjylland. Så hold dig ikke tilbage med at hive fat i os, når stubben skal fræses – også hvis du bor et andet sted i Jylland.

Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

Professionel træpleje ​og træfældning

God og effektiv stubfræser

Vi har en effektiv stubfræser, der hjælper os til at udføre stubfræsningen professionelt. Vores stubfræsere kan benyttes på selv de helt små arealer, hvor f.eks. gravemaskiner og lignende ikke kan komme til.

Vi kan fræse stubben 30-40 cm, og vi efterlader en pæn og plan overflade, så du efterfølgende kan anlægge et bed eller plante nyt græs på området. Endnu en fordel er, at fræsningen efterlader træflis, som du efterfølgende kan bruge i havens bede eller buske.

Stubfræsning og rodfræsning

En stubfræsning fjerner kun stubben, så du efterfølgende kan få anlagt græs, bede eller lignende over et plant område. Dog kan du risikere, at jorden med tiden falder sammen, hvis rodnettet fra træet er stort, fordi rødderne er et organisk materiale.

Derfor anbefaler vi også en rodfræsning, hvis det fældede træ f.eks. er stort – eller hvis der er fældet flere træer på et areal, hvor de kan have dannet et større rodsystem. Ved rodfræsningen sørger vi for at fjerne de stride rødder.

Nu tænder du måske ”hvad koster stubfræsning?” – vi kan give dig en konkret pris, når vi har været ude og se på opgaven. Så du skal ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives servicefradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Udfyld formular – modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Contact Form Demo

Vi tilbyder yderligere

Topkapning

Skal du have beskåret eller fældet et træ, hvor pladsen er trang? Med topkapning er du sikret en optimal metode, hvor omgivelserne ikke beskadiges.

Træfældning

Der kan være mange grunde til at fælde et træ eller en hel skov. Overlad trygt opgaven til os. Vi udfører opgaven efter gældende regler og optimal sikkerhed.

Beskæring af træer

Drømmer du om mere symmetri og harmoni i dine træer? Eller er der måske risiko for at svage eller døende grene falder ned?